Käymiskuja 1, 82900 Ilomantsi

020 778 9230

Käsidesiä nyt saatavilla myymälästämme!

Jakelu suoraan tilalta:
myynti@hermannin.fi

Tai yhteistyökumppanimme Finntools Oy:n kautta:
myynti@finntools.fi

 

Aloitamme käsien desinfiointiaineen valmistuksen ja myynnin. Käsidesiä myydään Hermannin Viinitilalta (Nordic Premium Beverages) suoraan kuluttajille sekä isommissa myyntierissä yrityksille. Käsidesiä menee yhteistyökumppanin kautta myös valtakunnalliseen jakeluun.

Teimme maaliskuun alussa päätöksen aloittaa käsidesin valmistus. Olemme huomanneet että voimakas kysyntä on aiheuttanut käsidesin hintojen nousua ja haasteita saatavuudessa. Valmistamme ja tarjoamme tuotetta mahdollisimman edulliseen hintaan. Tarvittaessa olemme valmiita toimittamaan korvauksetta käsidesiä ilomantsilaisille vanhustenhoitoyksiköille.

Olimme valmiita siirtymään käsidesin tuotantoon jo aiemmin, mutta erityisesti denaturointiaineiden saatavuus osoittautui todella haastavaksi. Teimme todella paljon töitä että tarvittavat luvat, raaka-aineet, pakkaukset ja erillinen tuotantolinja saatiin järjestymään, emmekä halunneet tiedottaa asiasta ennenkuin tuotanto on käynnissä. Autamme osaltamme suomalaisia tässä vaikeassa tilanteessa ja toisaalta saamme tuettua yrityksemme selviytymistä kriisin yli.

Viinimyymälä Ilomantsissa on edelleen auki normaalisti. Mukaan saa siis myymälästämme sekä desinfiointiaineet että laadukkaat seurustelujuomat ja mehua.

Käsidesin käyttöturvallisuustiedote


Hermannin Viinitila on nyt myös Nordic Premium Beverages!

nordicpremiumbeverages.com

 

Hermannin Viinitila on vuonna 1989 perustettu, vanhin suomalainen viinitila ja ensimmäinen kuohuviinitila.

Ilomantsissa oleva viinitila muodostuu Viinehtimöstä, Viinimyymälästä ja Viinitornista.

Tervetuloa tutustumaan Hermannin Viinitilaan ja sen aidon aromikkaisiin tuotteisiin!


Elämää viinitilojen arjessa

Tai siirry Instagramiin